Hej och välkommen till min hemsida!

Här kan du läsa om mig, om vad jag arbetar med samt beställa högkvalitativa Aloe Vera produkter inom hälsa, hudvård och skönhet!

Jag kommer gärna hem till dig och har en temakväll! Vi kan t.ex.ha en spakväll, en eftermiddagsfika, en vinkväll med tjejerna, du bestämmer! Du bjuder hem några kompisar, ca 3-10 st, jag presenterar mig och produkterna, ni får göra ett fotbad eller handspa, och ni kan känna o klämma samt göra en beställning, om ni vill! Dock finns det INGA KÖPTVÅNG! Ni ska endast handla produkterna för att ni vill, inte för att ni ska! Ni kan även gå in på min "Shop" här på hemsidan och läsa mer om produkterna.

Jag arbetar med både temakvällar och ren försäljning samt att bygga team!

Att bygga team eller arbeta med produktförsäljningen innebär att arbeta med mig:-) Det kan ni läsa mer om under "Arbeta med mig"!

Skrolla gärna runt på sidan och hör av er om ni undrar över något!

kram Anna

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.